Acasa Despre Noi Produse Servicii Portofoliu Contact
Caramizi Refractare
Caramizi refractare de samota si de samota aluminoasa au rezistenta la socuri termice si pot fi utilizate pana la 1550-1600° C, avand o buna stabilitate termica si o dilatare termica moderata. Aceste produse se realizeaza atat in forme standardizate, cat si unicate.
Mortare, Betoane si Chituri
Betoanele refractare se pun in opera prin turnare, turnare-vibrare, stampare si torcretare.
Mortare si chituri refractare, fiind folosite la legarea si etansarea zidariilor refractare, formand si umpland rosturile dintre produse. Mortarele pot fi cu intarire la cald si cu intarire la rece (la aer).
Caramizi Refractare Caramizi Refractare
Pentru produsele care au forme si dimensiuni ce nu se incadreaza in formele standardizate, firma noastra proiecteaza tiparele necesare executarii acestor produse si elaboreaza retetele de fabricatie pentru incadrarea in parametrii doriti.
Despre Noi

SC PLASTICOS PROD SRL este o societate producatoare a unei variate game de produse refractare.
Dinamica si profesionalismul sunt valorile care au condus la dezvoltarea firmei, realizand astazi lucrari personalizate, produse refractare speciale, unicat, conform cerintelor clientului.

Infiintata in anul 2001, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul refractar, SC PLASTICOS PROD SRL are ca activitati de baza productia materialelor refractare de inalta calitate, precum si lucrari de intretinere si reparatii pentru cuptoare industriale. Realizam lucrari personalizate, executate conform specificatiilor clientului, oferind consultanta specializata in realizarea proiectelor.

Realizam constuctia cuptoarelor industriale (tunel, camera, clopot) si semineelor, pentru care asiguram intretinerea si servisarea.
De asemenea efectuam si zidarii refractare si captusiri termoizolatoare.
Ce va oferim?
Lucrari de intretinere si reparatii zidarii refractare;

Executare produse refractare speciale, unicate, conform cerintelor clientului;

Productie de produse refractare;

Transport asigurat pentru marfa;

Consultanta in realizarea proiectelor de reparatii si captuseli refractare.